skip to Main Content

Vip-dag

VIP-dag: Verdubbel je impact en ambities in minder tijd

Deze dag helpt je meer inzicht en verdieping te geven in je eigen leiderschap en hoe je deze verder kunt verruimen naar verbindend leiderschap. Om meer grip te krijgen, je ambities in je ondernemerschap meer ruimte te geven en om snel meer tijd over te houden om bezig te zijn met ondernemen en andere voor jou belangrijke zaken. Zodat je met je team het hoogst haalbare resultaat gaat halen.

Wat levert de VIP-dag jou op

Meedoen aan deze Vip-dag levert je het volgende op:

  • Je ontdekt wat de 3 beste manieren zijn om meer resultaat met je team te krijgen, die je direct kan inzetten
  • Je leert je eigen leiderschap versterken, hoe je makkelijker kunt delegeren en verantwoordelijkheid kunt delen
  • Je ervaart die mindset te krijgen om een ondernemer te zijn die teamleden aan zich weet te binden en inspireren. Zodat zij ambassadeur voor je organisatie zijn.

Voor wie is deze VIP-dag

Voor ondernemers en leidinggevenden die 1 op 1 de diepte in willen gaan over hun eigen leiderschap, strategiemogelijkheden en focus binnen de organisatie.

“Passie vind je niet door het klein aan te pakken, door genoegen te nemen met een leven dat minder is dan het leven dat je zou kunnen leiden”

(Mandela)

Opbouw Vip-dag en voorbereiding

  • Online “Individuele DrijfverenDNA”: Ter voorbereiding vragen we je een online vragenlijst in te vullen waarin naar voren komt wat jouw drijfveren zijn, waar je energie van krijgt en waar je weerstand ligt. Deze tool helpt mij sneller tot de kern te komen zodat we direct in de live dag van start kunnen gaan.
  • 1 exclusieve Vip-dag: Een bijzondere dag individuele coaching op een prachtige locatie. Je ontdekt meer wie je bent als ondernemer en als mens, welke ambities en verlangens je kunt wegzetten in je organisatie en hoe je je team hierin meekrijgt. Je vergroot je bewustzijn en krijgt de mindset om juiste keuzes te maken.
  • Persoonlijk boekwerk: Je ontvangt een persoonlijke boekwerk waarin je je eigen drijfverenDNA en leiderschapskwaliteiten  kunt teruglezen.
  • Telefonische coachsessie: Om je te helpen je doelen te bereiken en je belemmeringen om te zetten in acties.
  • Implementatiegesprek: Twee weken na je Vip-dag plannen we een gesprek om te evalueren welke inzichten je in je organisatie hebt doorgevoerd en wat hiervan het effect is.

Voor wie is deze VIP-dag

Voor ondernemers en leidinggevenden die 1 op 1 de diepte in willen gaan over hun eigen leiderschap, strategiemogelijkheden en focus binnen de organisatie.

Wil je meer weten over deze Vip-dag en of dit iets voor jou is?

Back To Top