skip to Main Content

Over Ons

Puur Persoonlijk Leiderschap vraagt om Lef! Wil jij het beste uit jezelf en je team halen en een inspirerend leider worden? Heb jij een intrinsieke behoefte om in beweging te komen en ga jij het verschil maken door verbonden ondernemerschap? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met onze passie voor mens en organisatie en onze ervaring in veranderprocessen zijn wij de ideale businesscoach voor iedere ondernemer die het maximale uit zichzelf en zijn onderneming wil halen. Je lef zal worden geprikkeld en we zullen je uitdagen uit je comfortzone te komen. Maar je lef zal zich ook uitbetalen in klinkende resultaten.

Trainer / Businesscoach

Wat ik jou gun is een reis om je eigen leiderschap te ontdekken vanuit jouw wijsheid, authenticiteit en talenten waarin ik je begeleid vanuit mijn kennis, inspiratie en expertise. Een reis voor ondernemers en teams die klaar zijn voor deze uitdaging en verdieping. Waar ik voor sta is verbonden ondernemerschap, waarin kennis en creativiteit van de groep wordt ingezet om het allerbeste resultaat te behalen en waarin wordt gewerkt vanuit een hoger doel.

Meer over Miranda
Trainer / Businesscoach

Ik heb een rotsvast vertrouwen in mensgericht, verbindend leiderschap, waarbij de ondernemer en iedere medewerker het beste uit zichzelf naar boven haalt en een persoonlijke leiderschapsrol vervult. Ieder individu doet actief mee, geeft richting, oefent invloed uit en bindt mensen aan zichzelf, en aan elkaar. Het eigenaarschap van de groep wordt hierdoor bevorderd en als ondernemer sta je er dan niet alleen voor.

Meer over Ben

Voor een vrijblijvend strategie gesprek kun je een afspraak met ons maken

Back To Top