skip to Main Content
Inspireer je team naar meer plezier en resultaat

Welke methodieken gebruiken we?

De specifiek gekozen methodieken van PPL helpen ons, jou en je team om verdieping te geven in het waarom we doen wat we doen.

Als gecertificeerd partner van Waardenmanagement en Jester zijn we in staat optimale begeleiding te bieden. Tevens werken we met (jongeren)numerologie volgens de methodiek van Circles of Life.

WAARDENMANAGEMENT is een organisatie die zich richt op de praktische kant van Spiral Dynamics/Graves. Gefascineerd door de rol van dieperliggende drijfveren houden zij zich bezig met de ontwikkeling van mens, team en organisaties op basis van Spiral Dynamics. De instrumenten zijn procesgericht, zijn vrij van oordeel en geven een krachtige impuls aan ontwikkeling op basis van helder en praktisch inzicht. Ze zijn praktisch en uitnodigend voor onderzoek en gesprek, waar je (pro)actief in beweging komt richting gestelde doelen.

Om nog meer verdieping en inzichten te geven maken we gebruik van (jongeren)numerologie volgens de CIRCLES OF LIFE methodiek: een wiskundige wetenschap. Gestoeld op de wijsgeer van Pythagoras, de vader van de wiskunde. Later werden de getallen en trillingsinvloeden gebruikt bij de Maya’s en Azteken om inzicht te krijgen in persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen. Een methode verder doorontwikkeld door numeroloog Theo Jeukens door wie wij zijn opgeleid.

Een andere manier van bewustwording door te kijken naar je geboortedatum en je naam. Van hieruit kijkend naar jouw leven en dat van anderen. “Herkenning brengt verandering”. Inzetbaar voor persoonlijke consulten en teambuildingsessies.

In ons adviestraject hebben wij gekozen voor de digitale leeromgeving van JESTER, omdat zij innovatieve werkwijzen en tools hebben ontwikkeld waarmee organisaties vanuit hun eigen kracht snel kunnen inspelen op veranderingen. Dit doen we door op een slimme manier alle betrokkenen te mobiliseren. Co-creatie, samenwerking, kennis delen en transparantie zijn hierbij de sleutelwoorden voor succes. Met een moderne online versie van het klassieke Business Model Canvas kijk je samen met je team van binnen naar buiten, waardoor de sterktes en de verbeterpunten van je organisaties met je kernteam in kaart worden gebracht. Hierdoor kan een efficiënt actie- en verbeterplan worden opgesteld waar je in een uniek, afgeschermd platform samen vorm aan kunt geven.

Samen een lerende organisatie worden en met plezier de collectieve intelligentie en het draagvlak vergroten door gebruik te maken van de nieuwste online-methodieken. Daar gaan we voor.

Voor een vrijblijvend strategie gesprek kun je een afspraak met ons maken

Back To Top