skip to Main Content

Masterclass

Leiding geven met Impact

Veel ondernemers worstelen met dezelfde dilemma’s op het gebied van hun leiderschap, de omgang met medewerkers, de strategie van het bedrijf en de financiële aspecten. Naarmate jouw bedrijf groeit verandert je rol als ondernemer en wordt er meer van jouw leiderschapskwaliteiten gevraagd.

Een aantal keren per jaar organiseren we een bijzondere masterclass voor een selecte groep van 8 succesvolle, ambitieuze ondernemers die snel willen groeien in winst en werkplezier door leiding te geven met meer impact.

Door te profiteren van de kennis, creativiteit en ervaring van mede-ondernemers ontstaat er ruimte voor eigen nieuwe inzichten en persoonlijke doorbraken.

Het idee van onze masterclass is met een aantal ondernemers afspreken om elkaar te helpen met het beantwoorden van vraagstukken, om samen ideeën uit te denken voor uitdagingen die je bezighouden en elkaar te inspireren naar meer impact: Masterminden

Ontdek in deze dag

  • de juiste mindset voor jou om je impact als leidinggevende te vergroten
  • hoe jij het maximale uit je team kunt halen en hun werkplezier kunt vergroten
  • welke vaardigheden je kunt inzetten om je team sneller te ontwikkelen waardoor jij meer vrije tijd overhoudt
  • wat jouw unieke drijfverenDNA is en hoe je deze optimaal kunt inzetten in je bedrijf
“Wat we doen met wat we hebben en niet met wat we hebben gekregen,
onderscheidt ons van anderen”

(Mandela)

Het programma

Het inhoudelijke programma start om 10.00 uur en duurt tot ca. 16.30 uur. De masterclass Leidinggeven met impact is geheel verzorgd, inclusief uitgebreide lunch en afsluitende netwerkborrel en vindt plaats op een mooie locatie.

Een geheel verzorgde dag inclusief eigen boekwerk waarin je je persoonlijke drijfverenDNA en leiderschapskwaliteiten kunt teruglezen.

Bonus

Na deze dag plannen we een afspraak voor een individuele telefonische coachsessie om je persoonlijk drijfverenDNA nog specifieker toe te lichten.

Wil je deelnemen aan deze masterclass? 

Back To Top